Over ons

Transwaalhaven B.V. is actief in het wegvervoer van containertransporten. Door haar jarenlange ervaring binnen het wegvervoer is Transwaalhaven B.V. uitermate geschikt voor al uw containertransporten.

Transwaalhaven B.V. beschikt over diverse trailers die voldoen aan uw eisen. Daarnaast beschikt Transwaalhaven B.V. diverse chauffeurs die jarenlange ervaring hebben met de voor u relevante transporten. Door de korte lijnen binnen de organisatie is Transwaalhaven B.V. erg flexibel en kan snel en op korte termijn de gewenste diensten verlenen. De combinatie van kennis, ervaring en flexibiliteit maakt Transwaalhaven B.V. tot een zeer geschikte partner voor wellicht in uw wegvervoer.

Het team

Transwaalhaven B.V. bestaat uit een constant team van betrokken en ervaren mensen. Onze aanpak is voornamelijk geautomatiseerd, waardoor wij als team in staat zijn om u persoonlijk maar hoofdzakelijk ook direct te informeren over de transporten. Wij hanteren een informele communicatievorm met onze opdrachtgevers en chauffeurs en zorgen op die manier voor heldere afspraken. Met dit gedreven en energieke team voert Transwaalhaven B.V. de transportopdrachten naar wens voor u uit.  Mocht u ons buiten kantoortijden willen bereiken, schroom dan niet, wij zijn bereikbaar op de telefoonnummers
Duygu Turgut: +31 6 46 86 59 94 en Aydin Özenc: +31 6 41 32 50 70.

Duygu Turgut

Aydin Özenc